KOSMETISK SYGEPLEJERSKE

Drømmer du om at arbejde som kosmetisk sygeplejerske? Indgå i et stærkt harmonisk og motiverende team? Have masser af indflydelse og ansvar?

Så læs mere her.

Da vi nu udvider med endnu en klinik, kombineret med vi også udvider med flere forskellige kosmetiske behandlinger, søger vi en kosmetisk sygeplejerske til primært vores klinik i Herning, men der vil også være mulighed for at have timer i Silkeborg.

JOBBET:

Som kosmetisk sygeplejerske hos Art by Nikka, kan vi garantere en spændende arbejdsplads med masser af udfordringer, karrieremuligheder, ansvar og medindflydelse. Du vil indgå i et stærkt dynamisk team med dygtige behandlere, kosmetologer, og du vil være i tæt sparring med vores øvrige kosmetiske sygeplejersker, samt de dygtigste speciallæger.

Hos Art by Nikka vil du være med helt fremme og have stor indflydelse på din egen hverdag, hvor du kan udvikle dig og skabe resultater på højeste niveau. Du vil løbende blive efteruddannet både internt og eksternt. Vi arbejder med sammen med de dygtigste samarbejdspartnere, og går ikke på kompromis med vores udstyr eller produkter. Du vil arbejde med følgende komsetiske behandlinger:

– Botox

– Fillers

– Permanent hårfjerning

– Fjernelse af karsprængninger

– Skin Re-juvenation

– Kemisk peeling

– Tattoo removal

KVALIFIKATIONER:

Uddannet kosmetisk sygeplejerske eller uddannet sygeplejerske

– Serviceminded og detaljeorienteret

– Struktureret og pligtopfyldende

– Udadvendt og imødekommende

– Selvstændig, loyal, ihærdig og fleksibel

– Godt humør, motiverende og god til at tage initiativ

HVAD KAN VI TILBYDE?

Hos Art by Nikka vil du indgå i et team af professionelle behandlere, som alle er eksperter på deres eget specifikke område. Vi bestræber os på at yde den maksimale indsats hver dag, hvor både resultater, service og kundeoplevelsen er i højeste prioritet. Som kosmetisk sygeplejerske hos Art by Nikka vil vi garantere en spændende, motiverende og inspirerende hverdag.
Du vil få stor indflydelse på din egen hverdag, vagtplan aftales i fællesskab, store karriere og udviklingsmuligheder.
Stemningen er afslappet, men alligevel professionel og seriøs. Der er højt til loftet og vores rejse er kun lige startet, hvilket betyder du kan få stor indflydelse på fremtiden.

Løn efter kvalifikationer og kompetencer

32-37 timer pr. uge

HVORDAN SØGER JEG?

Er du interesseret så send os en mail med din ansøgning på: mail@abnikka.dk

Har du yderligere spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 93 91 94 51

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hyaluronic acid - Aesthetic medicine