Skin Booster med Fillers

Er for dig, der ønsker en naturlig glød og ungdommelig udstråling indefra og ud, som ikke har brug for massiv fylde i dybe rynker, men som kun vil fremhæve dit ansigts egne træk på naturligste vis.

hvorfor

Huden udsættes dagligt for forurening i form af solen, røg, syre og sod, og når disse partikler er mindre end vores porer, infiltrerer de sig i de dybere lag i vores hud. Det fører til hyperpigmentering, inflammation, dehydrering, fine linjer, træt og trist hud og for tidlig ældning. I takt med hudens ældning, reduceres mængden af naturlig hyaluronsyre i huden, hvilket betyder, at huden bliver slappere.
Med Skin Booster filler, kan vi reparere ovenstående skader, samt komme rynker og fine linjer i forkøbet, der med fugt og en let fylde forebygger alderstegn.

Behandlingen fåes hos:
Silkeborg  |  Herning

 

Vil du se flere billeder? Klik her

Har du brug for en tid?

Du kan booke direkte her. Find hurtigt og nemt den tid som passer dig.

Vi glæder os til at se dig.

Behandlingen

Først og fremmest kræver det konsultation til fillers min. 48 timer forud for din behandling. Skin Booster fillers, udføres af vores kosmetiske sygeplejerske, som fordeler filler produktet rundt i ansigtet. Skin Boosteren fugter huden indefra med hyaluronsyre og glycerol. Behandlingen er udviklet til at genopbygge den tabte volumen i ansigtet ved at skabe fylde i kinderne. Samtidig tilfører filleren en let fylde, der naturligt fremhæver de områder, du ønsker. På den måde genopbygges din huds elasticitet, fasthed og glød indefra.
Effekten er midlertidig og volumenen holder typisk 4-6 måneder.

Hvor ofte skal jeg behandles?

Antallet af behandlinger med BELOTERO Revive, afhænger af din hud, samt hvad du ønsker at opnå med behandlingen.
Nogle kan med 1 behandling opnå et perfekt resultat, hvor andre skal have 2 eller 3 behandlinger med fire ugers mellemrum. Til din konsultation vil vores sygeplejerske komme med sin anbefaling.

Efter behandling 

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på filleren og fremstå moderat hævet, rød og øm. Denne reaktion forsvinder i løbet af et par dage. Der bør ikke anvendes nogen form for make-up de første 4 timer efter behandlingen.

Mulige bivirkninger ved behandling med Fillers

Da hyaluronsyre binder væske, vil behandlingen medføre en væsentlig hævelse i dagene efter. Der kan forekomme blå mærker og rødmen efter behandlingen, som vil forsvinde efter en uge.

Forkølelsessår (herpes) kan reaktiveres af behandlingen, og enkelte kan få et bumselignende udbrud i det behandlede område. Hvis du har herpes, kan du tale med din læge om at indtage forebyggende medicin, inden du bliver behandlet med filler.

Forholdsregler 

Det er et krav, at der er foretaget konsultation hos vores kosmetiske sygeplejerske, før behandling med filler foretages. Ved konsultationen vil vores kosmetiske sygeplejerske spørge ind til hvilke ønsker du har til behandlingen og informere dig om, hvordan behandlingen vil foregå.

Der skal gå min. 48 timer fra konsultationen med vores sygeplejerske og til selve behandlingen. Konsultationen er kun et krav inden din første behandling.

Behandling med filler gives ikke til gravide, ammende eller til patienter med kendt allergi overfor indholdsstoffer i geleens opløsning.

Priser på Skin Booster

Kr. 1.500,00 – 1,0 ml.
Belotero

Kr. 2.500,00 – 2,0 ml.
Belotero

(For øvrige ønsker eller mængde, kontakt os for information og pris. tlf. 93 91 94 51 eller info@abnikka.dk).