Permanent hårfjerning med laser

Hos Art By Nikka i Silkeborg tilbyder vi permanent hårfjerning med den absolut bedste teknologi inden for lasere, vi anvender CLARITY II laser som arbejder med “Alexandrite” teknologi.  Har du uønsket hårvækst i ansigtet eller på kroppen, kan du komme det til livs én gang for alle.

De fleste – både mænd og kvinder – oplever at have uønsket hår i ansigtet eller på kroppen. Mange tyer til skrabere eller voks, men problemet med dette er, at hårene altid vil vende tilbage igen. Disse metoder efterlader dig desuden ofte med røde knopper og irriteret hud. Vælger du permanent hårfjerning med laser som behandling af uønsket hårvækst skal uønsket hår aldrig være en bekymring igen.

Vil du se flere billeder? Klik her

Har du brug for en tid?

Du kan booke direkte her. Find hurtigt og nemt den tid som passer dig.

Vi glæder os til at se dig.

Mange vælger laserbehandling til hårfjerning

Der kan være mange gode grunde til at vælge at få foretaget permanent hårfjernelse. Det kan skyldes både utilfredshed omkring udseendet eller måske du ikke kan gå i den slags tøj du ønsker, er bekymret for om andre lægger mærke til uønsket hår på overlæben, eller måske du er ukomfortabel med kraftig hårvækst på ryggen/arme/ben, hvor du ofte er nødt til at enten få voksbehandling eller barbere dig.

Der kan være rigtig mange årsager, men uanset årsagen kan vi med laser hårfjerning hjælpe dig. Både så du ikke behøver at tænke på uønsket hårvækst eller lade det påvirke dit selvværd eller selvtillid.

Hvad er SHR permanent hårfjerning?

Vores mange års erfaring med permanent hårfjerning har lært os, at kun det bedste udstyr på markedet er godt nok. Derfor har vi valgt at investere i den bedste teknologi inden for lasere, her anvender vi CLARITY II laser.

CLARITY II er kåret som verdens bedste laser til permanent hårfjerning i 2021

SHR betyder  “SUPER HAIR REMOVAL” og behandlingen udføres med en specialudviklet laser, der arbejder med særlig teknologi kaldet “Alexandrite”. Denne teknologi er uden sammenligning den mest effektive til at fjerne hårene permanent. I modsætning til IPL laser, gør “Alexandrite” ikke ondt og kan kun svagt mærkes. Området vil naturligvis blive opvarmet, men laseren har indbygget temperaturmåler som konstant måler huden temperatur, og hvis huden bliver for varm slår laseren fra. Derfor er der heller ingen risiko for forbrænding og behandlingen er smertefri. CLARITY II (Alexandrite) er den bedste permanent hårfjernings laser på markedet.

Stort set alle hår kan fjernes. Dog kan enkelte hormonbaserede hår kan være meget genstridige og kræve en efterbehandling efter nogle år. Der vil dog være en markant reduktion af hår i det pågældende område, og vil aldrig være i nærheden af den tidligere hårvækst.

Når du får foretaget permanent hårfjerning med laser skal du være opmærksom på:

 • Området må ikke være udsat for sol én uge inden behandling.
 • Det kræver ca. 6-10 behandlinger med 4 ugers interval.
 • Du må ikke udsætte det behandlede område for sol 24 timer efter behandlingen.
 • Området skal være “hårfri” inden behandling, derfor skal området være barberet, senest dagen før, eller gerne fra morgenen inden behandlingen.
 • Ingen voksbehandling eller epilering 8-12 uger inden behandling.

Hvor lang tid tager behandlingen?

SHR behandling tager ikke lang tid. Selve behandlingen går relativ hurtigt, fra 15-45 min. afhængig af hvilke områder, der skal behandles. Der skal gå minimum 4-8 uger mellem behandlingerne. Det skyldes, at hårene vokser i forskellige faser og falder ud efter 10-20 dage og derefter er du klar til næste behandling. På denne måde opnår du det optimale resultat.

Kan alle hår og hudtyper behandles?

Med SHR kan alle hudtyper behandles med enormt gode resultater – selv de mørkeste hudtyper. SHR kan behandle stort set alle toner af hår. Det gør SHR til den mest effektive form for permanent hårfjerning på markedet.

SHR – CLARITY II “Alexandrite” er den helt oplagte metode at fjerne uønsket hårvækst eller hår på uønskede områder. Behandlingen er både sikker, hurtig, effektiv og hos Art By Nikka behandler vi alle områder.

FORHOLDSREGLER 

Det er et krav, at der er foretaget konsultation hos vores kosmetiske sygeplejerske, før selve behandlingen med laser. Ved konsultationen vil vores kosmetiske sygeplejerske spørge ind til hvilke ønsker du har til behandlingen og informere dig om, hvordan behandlingen med laser vil foregå. Mød gerne op ubarberet til konsultationen for, at bedre kunne bedømme hårets type og struktur.

Der skal gå min. 48 timer fra konsultationen, til selve behandlingen. Konsultationen er kun et krav inden din første behandling.

SHR laser hårfjernings priser:

Vores klippekortsordning indeholder seks behandlinger. Læs mere om priser her.

  Priser

  Mellem bryn:
  Kr. 500/2.500,00*

  Overlæbe:
  Kr. 500,00/2.500,00*

  Kinder:
  Kr. 600/3.000,00*

  Hage:
  Kr. 500/2.500,00*

  Hele ansigtet:
  Kr. 1.100/5.500,00*

  Hals:
  Kr. 600/3.000*

  Bryst:
  Kr. 1.100/5.500*

  Skuldre:
  Kr. 1.100/5.500*

  Armhuler:
  Kr. 600/3.000*

  Ryg:
  Kr. 1.700/8.500*

  Lænd:
  Kr. 875/4.375*

  Arme:
  Kr. 1.500/7.500*

  Underarme eller overarme:
  Kr. 1.100/5.500*

  Hænder:
  Kr. 500/2.500*

  Bikinilinje:
  Kr. 875/4.375*

  Brazil “Trekanten”:
  Kr. 1.100/5.500*

  Hollywood “Alt for neden”:
  Kr. 1.500/7.500*

  Mave:
  Kr. 1.100/5.500*

  Lår forside eller bagside:
  Kr. 1.500/7.500*

  Lår:
  Kr. 2.000/10.000*

  Baller:
  Kr. 1.200/6.000*

  Underben:
  Kr. 1.800/9.000*

  Fødder:
  Kr. 500/2.500*

  Fulde ben “Begge ben for og bagside”:
  Kr. 2.700/13.500*

  Prisen er inkl. 1 behandling.

  *Klippekort køb 6 behandlinger betal kun for 5 – Flere områder betal fuld pris for det dyreste område og få 50% rabat på de resterende.

  (For øvrige ønsker eller områder kontakt Art by Nikka på telefon: 93 91 94 51 eller info@abnikka.dk).

  Laserhårfjerning
  SHR - Permanent hårfjerning
  Syfilis