Profhilo

Er for dig der virkelig ønsker at få opstrammet din hud. Med Profhilo kan vi opstramme hudens struktur i ansigtet, på halsen, hænder, arme, ben og andre steder på kroppen. Normalt kan disse opstrammende behandlinger kun lade sig gøre med laser eller kirugisk behandling, Profhilo er en yderst effektiv og sikker måde at kunne opstramme hudens elasticitet på.   

Er du træt af, “Hamsterkinder, kalkun hals, slappe kinder, hængende mundviger, mormor arme og slap hud”? Så er Profhilo lige præcis det du skal have.

Profhilo er unik på grund af produktets høje indhold af hyaluronsyre, samt den måde hyaluronsyren er bearbejdet på. Profhilo har mange enestående egenskaber, der adskiller produktet fra alle andre på markedet.

Behandlingen fåes hos:
Silkeborg  |  Herning

 

Vil du se flere billeder? Klik her

Har du brug for en tid?

Du kan booke direkte her. Find hurtigt og nemt den tid som passer dig.

Vi glæder os til at se dig.

Hvad er Profhilo?

Profhilo består af hyaluronsyre i dets reneste form. Hyaluronsyre er et stof, der naturligt eksisterer i kroppens bindevæv, men som mindskes gradvist med alderen, og derfor bliver huden slappere. Profhilo indsprøjtes i dét område, hvor man ønsker at forynge huden. Behandlingen foregår omhyggeligt med små injektioner på en sådan måde, at hudens egen produktion af kollagen aktiveres og arbejder sig større. Produktet spredes rundt i kroppen, så der ikke skabes en intens volumen på ét specifikt sted. Og dette giver et helt naturligt udseende.

Som et stabiliseret produkt holder Profhilo sig i huden i omkring 28 dage. I dette tidsrum foregår der stimulation af 4 forskellige typer kollagen og elastin.

Stimulationen medfører en væsentlig vævsforbedring. Man kan således ikke sige, at Profhilo er en skinbooster, da det også har en væsentlig opstrammende/løftende virkning på vævet.

Behandlingen

Behandlingen foregår ved, at Profhilo forsigtigt injiceres ind under huden med en fin, tynd nål. Det sker i udvalgte områder, hvor huden er løs og kreppet.

Spredningen af produktet er stor og resultatet er derfor, at et større hudområde forynges og opstrammes. Profhilo virker altså ikke kun der, hvor injektionen udføres. Det betyder endvidere, at resultatet aldrig bliver kunstigt og unaturligt.

Over flere uger stimulerer Profhilo hudens egen kollagen- og elastinproduktion, hvormed hudens elasticitet og styrke genoprettes, så huden får et helt naturligt og ungdommeligt look.

Hvor ofte skal jeg behandles?

Der anbefales altid minimum 2 behandlinger for at opnå det optimale resultat. Det afhænger meget af området og hudens elasticitet, det er ofte derfor nødvendigt med op til 4-5 behandlinger. Der skal gå 4-6 uger mellem behandlingerne, og det anbefales at behandlingerne efterfølgende holdes ved lige, for at bevare strukturen og effekten. Dette aftales med behandleren som vil rådgive og vejlede for opfølgende behandlinger og interval.

Efter behandlingen 

Der vil være små stik på det behandlede område, som kan ses i 12-24 timer efter behandlingen. Normalt vil du kunne være foruden stik dagen efter behandlingen, og du kan derfor planlægge aftaler og arbejde som du plejer.

Der kan dog forekomme hævelse den første uge efter behandlingen, da nogle trækker væske ved injiceringen.

I andre tilfælde kan der forekomme blå mærker efter stikkene, hvis nålene har ramt blodkar under huden. Dette vil gå i sig selv igen efter en uges tid, som blå mærker gør normalt.

Hvornår kan man se det endelige resultat?

Behandlingen foretages over 2 omgange. Da processen er helt naturlig for kroppen, kræver det længere tid at opnå det endelige resultat, end en fillerbehandling vil gøre. Til gengæld varer resultatet i længere tid.

Efter første behandling aktiveres kollagenet i din hud, og der begynder at komme lidt resultat efter 4 uger, hvor behandling nummer 2 udføres. 4 uger efter nummer 2 behandling (altså 8 uger inde i processen) ses det endelige resultat.

Slutresultatet afhænger af udgangspunktet og din hudkvalitet. Her spiller både din alder, hudtype og daglige hudpleje ind.

Hvor ofte kan man behandles?

Resultatet varierer fra person til person, da alle kroppe er forskellige og reagerer forskelligt. Det er derfor ikke muligt at garantere en bestemt holdbarhedstid. Jo yngre din krop er, jo mere modstandsdygtig er den. Og derfor holder resultatet længere, jo ældre du bliver.

Typisk holder resultat i mere end et år. Vi anbefaler, at du får foretaget behandlingen én gang om året for hele tiden at opretholde resultatet optimalt.

Forholdsregler 

Det er et krav, at der er foretaget konsultation hos vores kosmetiske sygeplejerske, før behandling med filler foretages. Ved konsultationen vil vores kosmetiske sygeplejerske spørge ind til hvilke ønsker du har til behandlingen og informere dig om, hvordan behandlingen vil foregå.

Der skal gå min. 48 timer fra konsultationen med vores sygeplejerske og til selve behandlingen. Konsultationen er kun et krav inden din første behandling.

Årsager til man ikke kan få behandling med Profhilo:

  • Under 18 år.
  • Gravid eller ammer.
  • Autoimmunsygdom
  • Infektion eller hudsygdom i behandlingsområdet f.eks. sår, bumser eller forkølelsessår.
  • Tidligere behandling med permanent filler i de samme områder, som skal behandles med Profhilo.
  • Kendt allergi overfor hyaluronsyre eller andre indholdsstoffer i filler.
  • Kræftsygdom eller er i behandling herfor.
  • Medicinsk blodfortyndende behandling eller har blødersygdom.
  • Indtagelse af stærkt immunhæmmende medicin.
  • Forestående operation inden for de næste 4 uger.

Priser på Profhilo

1. behandling - Profhilo

1. behandling med Profhilo

Pris: 3.700 kr.

2. Behandling - Profhilo

Behandlingsforløb

2 behandlinger inden for 6 uger

Pris: 6.500 kr.

Flere behandlinger - Profhilo

Såfremt der er behov for flere behandlinger, vil prisen være den laveste pris beregnet ud fra forløb med 3 behandlinger.

Pris på yderligere behandlinger, efter 3 behandlinger med 4-6 ugers interval:

Kr. 3.200

Wrinkle - Face
Hyaluronic acid - Skin
Arm - Torso
Joint - Skin
Thorax - Muscle
Thorax - Muscle