Få et naturligt look med permanent makeup i Herning

Permanent makeup kan både spare dig tid og penge, samt øge livskvaliteten med forhøjet selvtillid. Hos Art By Nikka i Herning kan du få permanent makeup på bryn, læber og eyeliner – alt sammen med naturlige resultater.

Få lavet smukke og markeret bryn med permanent makeup

Fyldigere og markeret bryn er med til at skabe sammenhæng og harmoni i ansigtet. Vi bruger teknikken mikropigmentering, hvor vi lægger pigment ind under det yderste hudlag med en meget tynd nål.

I samarbejde finder vi form, farve og teknik, så du går herfra med dine drømmebryn. Vi giver dig et naturligt og smukt resultat med bryn, der ikke kan vaskes af eller forsvinder i løbet af dagen.

Få mystiske og forførende øjne med permanent makeup eyeliner

Eyeliner kan give den samme effekt som mascara. En ideel behandling til dig, der føler dig nøgen uden mascara og gerne vil have dybe og smukke øjne i alle døgnets timer.

Eyeliner, der er tilpasset dit øjes form, størrelse og øjenfarve indrammer ansigtet og fremhæver din øjenfarve. Hos Art By Nikka i Herning går vi i dialog, så vi sammen finder frem til den helt rigtige løsning, som passer perfekt til dig.

Flotte læber med permanent makeup 

Permanent makeup på læberne giver en visuel forstørrelse uden et kosmetisk indgreb. Det er også muligt at dække ar og gøre din læber mere symmetriske med din yndlingsfarve.

Ingen læber er for små til en læbepigmentering, og du slipper for at huske læbestiften hver gang, du er på vej ud af døren. Sammen finder vi form, farve og teknik, så du kan se frem til smukke og naturlige læber.

Naturlige resultater hos Art By Nikka i Herning

Alle tre behandlinger kræver minimum to behandlinger med 4-6 ugers mellemrum, samt et retouch efter nogle år for at vedligeholde det naturlige og smukke resultat.

Vi giver dig det udseende, du har drømt om, i vores skønhedsklinik i Herning. Vores klinik består af veluddannet personale, samt en tilknyttet læge, der alle giver dig en professionel behandling og følger dig fra start til slut.