Fjern hår med permanent hårfjerning i Herning

Hos Art By Nikka i Herning kan du komme uønsket hårvækst til livs med en SHR laser hårfjerning. SHR permanent hårfjerning er den bedste hårfjerningmaskine på markedet, som giver dig en smertefri behandling.

Permanent hårfjerning med laser

Sig farvel til kløende røde knopper og irriterende indgroet hår med med en professionel laserbehandling. Permanent hårfjerning som laserbehandling angriber selve hårsækken og hæmmer hårvæksten, som reducerer produktionen af nye hår. 

Behandlingen tager mellem 15-45 minutter afhængigt af hvor stort, det behandlede område er. Der skal gå fire uger mellem dine aftaler, så hårene kan nå at falde ud inden næste behandling. Det giver dig det optimale resultat.

Permanent hårfjerning med et professionelt resultat på vores skønhedsklinik i Herning

Vores behandlinger henvender sig både til mænd og kvinder. Vi fjerner dit monobryn, hår på ryggen eller giver dig silkebløde ben. Spar tid og penge på midlertidige resultater og kom problemet til livs én gang for alle med permanent hårfjernelse. 

Du kan blive behandlet i vores skønhedsklinik i Herning. Hos os er du er sikret en professionel behandling, for vores kosmetologer, kosmetiske sygeplejersker og tilknyttet læge følger din behandling – hver gang.