Få smukke markerede Øjenbryn med permanent makeup

Permanent makeup til øjenbryn er til for at skabe mere fylde til dine bryn. Det er den perfekte måde at give dine bryn mere karakter, gøre dem mere markerede eller skabe den helt rigtige form. Hos Art by Nikka sikrer vi det ideelle look til dig, hvor du i samarbejde med vores behandler finder den teknik, form og farve, der passer til lige netop til dine bryn.

Så er det slut med at bruge oceaner af tid på at tegne dine bryn op. Slut med at tænke på, om de stadig er der efter en tur i svømmebassinet eller efter en svedig træning. Med permanent makeup forbliver dine nye bryn perfekte under alle forhold.

Behandlingen fåes hos:
Silkeborg  |  Herning

Vil du se flere billeder? Klik her

Hvordan foregår behandlingen?

Når du får tatoveret øjenbryn foregår det med metoden mikropigmentering. Her lægger vi pigment ind under det yderste hudlag med en meget tynd nål. Mange vælger tatovering af øjenbryn for at spare tid på makeup eller fordi de er kede af udseendet på deres eget bryn.

Ved behandling skal du være opmærksom på følgende:

  • Det kræver mindst 2 behandlinger med 4-6 ugers interval
  • 1 årligt retouch for vedligeholdelse
  • Særlig pleje inden og efter behandling
  • Behandlingen er ikke forbundet med væsentlig smerte
  • Grundet skorpedannelse vil brynene være meget mørke den første uge

Da der findes mange forskellige hudtyper, har Art by Nikka forskellige teknikker som gør det muligt at lave den optimale løsning – dette gør, at du opnår det bedste resultat. Det er også forskelligt fra kunde til kunde om man ønsker et naturligt eller mere markeret look. Ved 1. behandling konsulteres du inden behandlingen, hvor vi finder den bedste teknik til netop dig. Du er også velkommen til at komme forbi os til en uforpligtende og gratis konsultation.

Få smukke øjenbryn med de forskellige teknikker:

3D Microblading af dine bryn

Microblading giver dine øjenbryn et meget naturligt look. Denne metode kan give fylde til et bryn med sparsomt tynde og fine hår fra naturens side – til dig der for eksempel gerne vil have mere kraftige øjenbryn. Det er den nok mest populære teknik, hvor pigmenteringen ligner rigtige hårstrå. Metoden kan ikke udføres på fedtet eller grovporet hud.

NANO OMBRE BRYN 

Med Nano ombre bryn kan du selv vælge, om du ønsker et naturligt eller mere markeret look. Det fungerer som en skygge, der laves som en pixelering og denne kan nemlig laves som en meget naturlig skygge eller markeret makeup look alt efter kundens ønske. Det er også den metode som mange kalder powderbrows.

Metoden kan anvendes på alle hudtyper.

HYBRID BRYN

Dette er en kombination af de ovenstående teknikker. Hybrid bryn eller combo bryn er den ideelle teknik til dig uden nogen brynhår fra naturens side. Metoden kan dog ikke anvendes på fedtet eller grovporet hud.

NANO STROKES / HAIRSTROKES BRYN 

For et naturligt eller markeret look. En teknik, hvor det ligner rigtige hår. Metoden er perfekt til dig som har sparsomt med hår fra naturens side og hvor hårene er lidt grove. Denne teknik foretrækkes også til asiatisk hud, eller Alopecia hud, da disse hudtyper er noget tykkere. Metoden kan anvendes på nogle fedtede hudtyper – ellers ideel til normal og tørre hudtyper.

Pris Nikka

1. Behandling:
Kr. 4.000,00

2. Behandling (obligatorisk efter 4-6 uger):
Kr. 750,00 (Efter modeltid 2.000 kr.)

Retouch (indenfor 12 mdr.):
Kr. 1.800,00

Retouch (13-24 mdr.):
Kr. 2.200,00

 

Pris Nicole

1. Behandling:
Kr. 3.000,00

2. Behandling (efter 4-6 uger):
Kr. 750,00 (Efter modeltid 1.500 kr.)

Retouch (indenfor 12 mdr.):
Kr. 1.500,00

Retouch (13-24 mdr.):
Kr. 1.900,00

 

Pris Mia

1. Behandling:
Kr. 3.000,00

2. Behandling (efter 4-6 uger):
Kr. 750,00 (Efter modeltid 1.500 kr.)

Retouch (indenfor 12 mdr.):
Kr. 1.500,00

Retouch (13-24 mdr.):
Kr. 1.900,00

Du er også meget velkommen til at ringe til os for yderligere information eller konsultation kontakt Art by Nikka på telefon: 93 91 94 51 eller info@abnikka.dk

Har du brug for en tid?

Du kan booke direkte her. Find hurtigt og nemt den tid som passer dig.

Vi glæder os til at se dig.