Læbeforstørrelse

Ansigtsskønhed er for rigtig mange forbundet med symmetri, intensitet og volumen. Derfor har læberne er stor betydning og indflydelse på dit udtryk.

Fyldige, intense og runde læber er med til at du kan føle dig enormt feminin. Læbeforstørrelse er ikke blot et spørgsmål om at give dig fyldige læber, men fremhæve amorbuen og skabe balance, så du opnår en helt naturlig skønhed.

Hvordan:

Mesoterapi – læbeforstørelse udføres med den special udviklede Mesogun, som er udviklet af vores samarbejdspartner, Ecuri Cosmetics i Holland. Dette værktøj er helt unik og giver en sikker og nøjagtig behandling, som sikre en jævn og perfekt injicering af produktet i huden. Da Mesogunnen ikke stikker dybere end 1,5 mm., vil der sjældent opstå misfarvning eller blå mærker i huden efter behandlingen.

Vores produkt er special udviklet til at blive injiceret i det øverste hudlag. Produktet er smidigt og fleksibelt og giver en blød overflade, der gør at læberne både føles og fremstår naturligt.

Behandlingen kan sammenlignes med kosmetiske behandlinger som fillers. Men Mesoterapi er en ikke-kosmetisk behandling, som betragtes som en fugtgivende behandling inden for samme genre.

Den væsentlige forskel er at produktet injiceres i det øverste hudlag, som medføre at holdbarheden er længere og kan i flere tilfælde holde helt op til ét år.

Inden behandling:

Hos Art by Nikka bliver du behandlet af vores specialuddannede behandlere, i blandt andet læbeforstørelse, de har stor erfaring i at arbejde med Mesoterapi. Før du bliver behandlet, vil du have en forudgående konsultation, hvor vi sammen snakker om dine ønsker og vores anbefaling. Her taler vi også om både størrelse, mængde og form, så vi finder den optimale løsning til dig.

Behandlingen:

Inden læbeforstørrelses behandlingen vil du blive bedøvet, primært for at lindre smerten og for at kunne slappe af, det er meget individuelt hvordan injiceringen føles. Vi arbejder epidermis, det øverste hudlag, hvilket betyder at produktet er længere om at blive nedbrudt end andre fillers.

Behandlingen foregår kun i læbekanten, hvilket resulterer i at læberne bliver runde og fyldige og fremstår så naturligt som muligt.

Der kan i enkelte tilfælde opstå ujævnheder, derfor anbefaler vi at behandlingen opdeles i to separate behandlinger med 2-4 uger mellemrum. Det giver muligheden for at udjævne eventuelle ujævnheder, samt holdbarheden forlænges, og kan holde helt op til 12 måneder.

Én behandling hvor hele mængden injiceres, giver en holdbarhed på op mod 6 – 8 måneder.

Pris:

  • 0,5 ml. 1.400,00 kr.
  • 1,0 ml. 1.950,00 kr.
  • 1,5 ml. 2.750,00 kr.
  • 2,0 ml. 3.450,00 kr.

(For øvrige ønsker eller mængde kontakt Art by Nikka på telefon: 93 91 94 51 eller mail@abnikka.dk)

Behandling ca. 60 min.