Kosmetisk behandling i Herning

Vores afdeling i Herning finder du i hjertet af Herning by. Klinikken er beliggende i smukke lokaler midt på Dalgasgade 39, 7400 Herning.

Klinikken tilbyder behandlinger indenfor hudpleje, permanent makeup samt kosmetiske behandlinger. 

Læs mere om, hvilke behandlinger vi tilbyder herunder:

Belotero filler behandling i Herning

Kom dine rynker og folder til livs med en Belotero filler behandling i Herning. Hos Art by Nikka er det nu muligt at få genopbygget den tabte volumen i ansigtet med fillers. 

Vi tilbyder mange behandlinger bl.a. vores populære filler i læberne. Bor du i Herning og omegn, så skal du ikke længere køre til vores klinik i Silkeborg for at få dit ønskede resultat.

  Naturlige og smukke læber med permanent makeup

  Permanent makeup på læberne giver dig et naturligt og sundt udseende samt en visuel forstørrelse. Hos Art by Nikka tilbyder vi permanent makeup i Herning i vores indbydende og smukke lokaler. 

  Alle kan få permanent makeup på deres læber, for ingen størrelse er forkert!

  Forførende øjne med permanent makeup eyeliner

  Eyeliner giver dybde til øjet, ligesom mascara. Vores permanent makeup med eyeliner kan fjerne den nøgne følelse, når du ikke har makeup på. Vi tilpasser til dit øjes størrelse, form og farve, og du bestemmer helt selv eyelinerens farve.

  Du kan få permanent makeup i Herning i vores nye flotte klinik og opnå smukke og dragende øjne.

  Få bugt på ar med Fractional Microneedling i Herning

  Vores Fractional Microneedling behandling stimulerer din hud via. hundrede små nåle, der aktiverer hudens egen regenereringsproces. Denne luksus ansigtsbehandling er specielt effektiv mod akne ar, grove porer og strækmærker. 

  Du kan få denne foryngende ansigtsbehandling i Herning og opnå et sundt og naturligt resultat! 

  Luksus Fire & Ice frugtsyrebehandling i Herning

  Denne opstrammende ansigtsbehandling giver resultater efter første behandling! Frugtsyrebehandling til ansigtet fjerner døde hudceller og fremmer cellefornyelse, der får dit ansigt til at se blød og ungdommelig ud.

  Behandlingen er effektiv mod akne, pigmentering, Rosacea, tør og irriteret hud. 

  Smukke bryn med permanent makeup  

  Få fyldige og markerede bryn med permanent makeup i Herning. Hos Art by Nikka giver vi dine bryn mere karakter ved at give dem fylde, der passer til dit ansigt og ønskede form. 

  Vink farvel til at tegne din bryn op hver dag og sig goddag til bryn, der altid sidder der, hvor de skal. Du får det helt ideelle udseende hos os, og vi sikrer dig, at vores permanent makeup til bryn giver dig et flot og naturligt look.