KEMISK PEELING

IS CLINICALS PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM og PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM er designet til at give en mere glat og jævn hudtone med masser af glød og minimal downtime. Denne minimalt invasive peel-behandling med forskellige styrker, er målrettet til at korrigere mindre uregelmæssigheder i huden, såsom fine linjer og rynker, ujævn hudtone og udslæt.

Kemisk peeling kan forbedre:

 • Dybe porer
 • Akne ar
 • Fine rynker
 • Bumser
 • Ujævnheder

Bemærk at Prodigy Peel System har en PH-værdi på hhv. 1,8 og 1,7, og de må derfor kun bruges af læger og sygeplejersker godkendt til at behandle med disse PH-værdier.

Behandlingen fåes hos:
Silkeborg  |  Herning

Har du brug for en tid?

Du kan booke direkte her. Find hurtigt og nemt den tid som passer dig.

Vi glæder os til at se dig.

Vil du se flere billeder? Klik her

PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM:

PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM er en kemisk peel, som kombinerer resorcinol, mælkesyre, salicylsyre og citronsyre og er derfor målrettet mod flere hudproblemer, såsom mild til moderat ældning af huden, mild akne samt hyperpigmentering.

Disse ingredienser er kombineret med en kraftfuld ”booster”, som har en avanceret form af salicylsyre. Tilsammen hjælper disse ingredienser med til at fremme behandlingsresultaterne sammenlignet med andre kemiske peels. På grund af den innovative formel, er der mindre risiko for uregelmæssigheder i pigment og kan derfor bruges på alle hudtyper, selv mørke hudtyper.

PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM:

PRODIGY PEEL PRO “P3” SYSTEM kombinerer resorcinol, mælkesyre og salicylsyre med en kraftfuld “booster”, der indeholder en avanceret form af salicylsyre, for at give en overfladisk til medium dybde kemisk peeling, som resulterer i en lysere og mere ungdommelig hudteint.

Denne multitasking peel virker mod slaphed i huden, akne, hyperpigmentering, fine linjer og rynker og en ujævn hudtone. Den kan bruges på de fleste hudtyper, men er mest velegnet til lyse hudtyper. Den er især velegnet til personer med hyperpigmentering, ældningstegn og ujævn hudoverflade.

Hvordan foregår behandlingen:

Inden behandlingen, vil du komme til en konsultation hos en af vores sygeplejersker. Her vil vi afklare hvad ønsket er for behandlingen og hvad man kan forvente.

Der skal gå 48 timer fra konsultationen til behandlingen må udføres.

 1. Huden bliver renset for at fjerne fedt og døde hudceller fra hudens overflade. Når huden er rengjort, påføres PRODIGY PREP. Dette tager ca. 5 minutter.
 2. PRODIGY PEEL ”P2” eller ”P3” påføres huden, hvorefter du vil kunne mærke, at det prikker i huden.
 3. PRODIGY BOOST påføres og er med til at booste peelingens effekt, samtidig med at regenereringen af huden styrkes.

Efter behandlingen:

I løbet af en uge efter behandlingen vil huden gennemgå en fornyelsesproces Det betyder, at det døde ydre hudlag vil forsvinde ved afskalning. Det er individuelt, om man oplever denne afskalning af huden.

I den forbindelse kan der forekomme en let kløe og irritation, men det er vigtigt ikke at klø eller rive hudflagerne af.

Derudover skal man undgå solen i dagene efter behandlingen. Det er vigtigt for healing-processen, samt resultatet af behandlingen at følge behandlerens råd og anvisning og efterbehandling med lindrende creme, samt solfaktor med SPF 50.

Hvem kan få behandlingen:

PRODIGY PEEL kan anvendes af alle hudtyper. Det skal dog nævnes at slutresultatet afhænger af patientens hudtype. Din behandler kan svare på yderligere spørgsmål og kan oplyse, hvilke resultater du kan forvente af en behandling med PRODIGY PEEL.

Hvis du har en eller flere af følgende lidelser bør du ikke få en PRODIGY PEEL-behandling:

 • Aktivt forkølelsessår, Herpes type I eller II, eller vorter i behandlingsområdet
 • Skadet, solskoldet eller særlig sensitive hud
 • Allergi eller sensitivitet overfor nogle af ingredienserne i PRODIGY PREP, PRODIGY PEEL P2, PRODIGY PEEL PRO P3 og eller PRODIGY BOOST
 • Allergisk overfor aspirin (acetylsalisylsyre eller salicylater)
 • Allergisk overfor idebenon
 • Vitiligo
 • Autoimmune sygdomme såsom psoriasis, lupus, rheumatoid arthritis, dermatomyositis, multipelsklerose, eller andre sygdomme som svækker immunforsvaret
 • Inflammatorisk dermatitis inklusiv rosacea, seboroisk eksem, lupus, eller dermatomyositis
 • Hyper pigmentering relateret til tidligere brug af hydroquinone-holdige produkter
 • Patienter med tendens til arvæv (hypertrofiske ar) eller keloid formation
 • Derudover må PRODIGY PEEL ikke anvendes på gravide og ammende kvinder

Hvor ofte kan man behandles?

PRODIGY PEEL-behandlingen kan udføres hver fjerde til ottende uge, eller efter behandlerens vurdering. Man kan se en forbedring efter første behandling, men det anbefales at gentage behandlingerne til ønsket opnået resultat.

Pris Kemisk Peeling

Kemisk Peeling er underlagt den kosmetiske lovgivning af SST. Behandlingen udføres af kosmetisk sygeplejerske.

Behandling:
Kr. 1.500

Klippekort - Kur forløb

Klippekort 3 behandlinger:

Kr. 3.900 (Spar 600 kr.)

Pure Luxe Medical - Face
Face - Wrinkle
Facial hair - Face
Forehead - Facial hair