ERFAREN KOSMETOLOG TIL HUDPLEJE BEHANDLINGER

Grundet øget travlhed kan vi ikke længere følge med. Derfor søger vi en stabil, udadvendt og serviceminded kosmetolog til vores hudpleje behandlinger, samt hudplejeprogrammer. Stillingen er fordelt i begge vores klinikker, hvilket betyder du vil ca. være 50% i Silkeborg og 50% i Herning.

Jobbet

Dine arbejdsopgaver vil primært være, at udføre hudplejebehandlinger, afholde konsultationer, hudanalyse, sammensætning af hudplejeprodukter til hjemmepleje og tæt kontakt med leverandører. Du vil naturligvis gennemgå grundig oplæring og træning hos Art by Nikka, så vi sikre du er klædt rigtig på til, at udføre behandlingerne professionelt. 

Det er en stor fordel at du allerede arbejder med de, special ansigtsbehandlinger vi tilbyder på nuværende tidspunkt, men ikke nødvendigvis et krav, da vi vægter de personlige kompetencer og egenskaber meget højt.

Du vil også blive uddannet i øvrige behandlinger der, relatere sig til kosmetolog området, så du får den nødvendige indsigt og kan vejlede kunderne. Det vil også være muligt at blive uddannet i Permanent makeup på sigt.

KVALIFIKATIONER:

– Uddannet kosmetolog

– Serviceminded, kreativ og detaljeorienteret

– Udadvendt og imødekommende

– Selvstændig, loyal, ihærdig og fleksibel

– Godt humør, motiverende og god til at tage initiativ

– Erfaring fra lignende branche.

HVAD KAN VI TILBYDE?

Hos Art by Nikka vil du indgå i et team af profesionelle behandlere, som alle er eksperter på deres eget specifikke område. Vi bestræber os på at yde den maksimale indsats hver dag, hvor både resultater, service og kundeoplevelsen er i højeste prioritet.
Du vil få stor indflydelse på din egen hverdag, vagtplan aftales i fællesskab, store karriere og udviklingsmuligheder.
Stemningen er afslappet, men alligevel professionel og seriøs. Der er højt til loftet og vores rejse er kun lige startet, hvilket betyder du kan få stor indflydelse på fremtiden.

Løn efter kvalifikationer og kompetencer

28-32 timer pr. uge (Evt. Mulighed for 37 timer efter 3 måneder, men ikke et krav)

Hvordan søger jeg?

Er du interesseret så send os en mail med din ansøgning og CV. på mail@abnikka.dk

Har du yderligere spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 93 91 94 51

Vi glæder os til at høre fra dig.