Hvad er Special ansigtsbehandling?

NYHED

Som noget helt nyt, har vi lavet et nyt koncept for vores ansigtsbehandlinger, for at du opnår det bedste resultat og kan få den optimale behandling til dine hudproblemer.

Alle hudtyper er forskellige og kræver derfor forskellige behandlinger, alt efter hvilket problem, eller skader din hud har. Derfor mener vi det er vigtigt at kunne skifte mellem ansigtsbehandlingerne, da det giver de aller bedste resultater.

For at kunne give dig det optimale behandlingsforløb, kommer du ind til en konsultation forud for din behandling. Her aftales et forløb der sikre dig det optimale resultat.

Hos Art by Nikka er vores behandlere eksperter og specialuddannet, som sikre at du får det korrekte analyse af din hud, så i sammen kan lave et hudpleje program som skaber resultater.

Behandlingen fåes hos:
Silkeborg  |  Herning

 

Vil du se flere billeder? Klik her

Har du brug for en tid?

Du kan booke direkte her. Find hurtigt og nemt den tid som passer dig.

Vi glæder os til at se dig.

special ansigtsbehandling:

Hos Art by Nikka tilbyder vi forskellige professionelle ansigtsbehandlinger. For at holde huden frisk og ung, kræver det at man plejer og vedligeholder sin hud. Præcis som når din bil skal til service.

Alle ved at små babyer har den blødeste, fineste og skønneste hud. Men med tiden udvikler vi os og huden forandres gennem livet i forskellige faser.

Teenage fasen kan give fedtet og uren hud, hvor andre faktorer som, tobak, sol, alkohol, graviditet og stress kan være med til at forandre vores hud.

Der kan være mange årsager til at huden forandre sig, nogle er blot uheldige fra naturens side. Men heldigvis findes der utrolig mange måder, at hjælpe dig på vej, så du får en sund, frisk og sund hud.

KOMBINATIONS BEHANDLING

Som noget nyt tilbyder vi ny kombinations behandling, hvilket betyder det er muligt at skifte mellem de forskellige behandlinger. Det kan være en stor fordel at skifte mellem ansigtsbehandlingerne, da det ofte er nødvendigt for at sikre det bedste resultat.

KUR FORLØB

Vores nye koncept giver dig et enestående tilbud, for at kunne få bugt med dine hudproblemer. Vælger du et forløb med 6 behandlinger, kan du både skifte imellem 4 forskellige special ansigts behandlinger og Spare op til 149 kr. pr. behandling

Hos Art by Nikka, har vores behandlere stor erfaring, både som kosmetologer og sygeplejerske, garantere vi at du får professionel vejledning.

 

PRISER

Fire & Ice

Hollywood Carbon Peeling

Skin-Jet

1 behandling pris 595,00 kr.

Klippekort (Kur forløb)

  • 3 behandlinger pris 1517,00 kr. SPAR 90 kr. pr. behandling
  • 6 behandlinger pris 2677,00 kr. SPAR 149 kr. pr. behandling

Fractional Needling

  • Mindre område 45. min. pris 395,00
  • Halvt ansigt 60 min. pris 595,00
  • Hele ansigtet 90 min. pris 995

Klippekort (Kur forløb)

3 behandlinger hele ansigtet pris 2538,00 kr. SPAR 149 kr. pr. behandling

Kontakt

(For yderligere information eller spørgsmål, Art by Nikka på telefon: 93 91 94 51 eller info@abnikka.dk)