Hvad er Speceial ansigtsbehandling?

Hos Art by Nikka tilbyder vi forskellige professionelle ansigtsbehandlinger. For at holde huden frisk og ung, kræver det at man plejer og vedligeholder sin hud. Præcis som når din bil skal til service. 

Alle hudtyper er forskellige og kræver derfor forskellige behandlinger, alt efter hvilket problem, eller skader din hud har.

Hos Art by Nikka er vores behandlere eksperter og specialuddannet, som sikre at du får det korrekte analyse af din hud, så i sammen kan lave et hudpleje program som skaber resultater.

Vil du se flere billeder? Klik her

Har du brug for en tid?

Du kan booke direkte her. Find hurtigt og nemt den tid som passer dig.

Vi glæder os til at se dig.

special ansigtsBehandling:

Alle ved at små babyer har den blødeste, fineste og skønneste hud. Men med tiden udvikler vi os og huden forandres gennem livet i forskellige faser.

Teenage fasen kan give fedtet og uren hud, hvor andre faktorer som, tobak, sol, alkohol, graviditet og stress kan være med til at forandre vores hud.

Der kan være mange årsager til at huden forandre sig, nogle er blot uheldige fra naturens side. Men heldigvis findes der utrolig mange måder, at hjælpe dig på vej, så du får en sund, frisk og sund hud.

Hos Art by Nikka, har vores behandlere stor erfaring, både som kosmetologer og sygeplejerske, garantere vi at du får professionel vejledning.

 

Kontakt

(For yderligere information eller spørgsmål, Art by Nikka på telefon: 93 91 94 51 eller mail@abnikka.dk)