Hårtab / Stamcelleaktivering

Hårtab kan ramme alle. Hårtab (alopecia) ses hos både mænd og kvinder i alle aldre, men hvad, der forårsager tab af håret, kan være individuelt. Omfanget af hårtabet kan ligeledes variere. Nogle får måne hår, høje tindinger eller pletskaldethed. Derfor findes der også et væld af forskellige behandlinger, hvor nogle er mere effektive end andre. Vi tilbyder en da mest effektive behandlinger. 

Med stamcelle aktivering af hår anvender vi en teknik, der får dine egne hår til at vokse igen. Det er en yderst effektiv behandling af hårtab hos kvinder og mænd, som vil yde effektiv hjælp til hårtab hos dig.

Vil du se flere billeder? Klik her

Har du brug for en tid?

Du kan booke direkte her. Find hurtigt og nemt den tid som passer dig.

Vi glæder os til at se dig.

Resultater

For at opnå et maksimum resultat er det vigtigt at anvende hjemmeplejeprodukter.
Den stamcelleaktiverende behandling vil skabe helt nye hår som vil være meget fine, og de skal derfor stimuleres med en serum, Hair Rescue for at opnå fylde og pigment. Denne serum skal anvendes hver dag. Hair Rescue serummet er 100 % planteekstrakter, som forlænger hårsækkenes vækstfase. Den vil bringe mere vital til håret, gøre det stærkere, fremme farven og gøre hårene tykkere.

Forskellen på serummet og den stamcelle aktiverende behandling er stor, hvor serummet kun virker på nuværende hår, der vil vokse sig længere, kraftigere og mørkere. Selve behandlingen kan skabe helt nye hår, hvor serummet til hjemmebehandling, skal fortsætte boosting af de nye hår.

Serummet skal anvendes kontinuerligt, ellers vil denne risikere at gå tilbage til udgangspunktet. Serummet sørger for at forlænge cyklussen, og hårene udskiftes mere sjældent.

Dette er en behandling der kræver 2-4 gange med 4-6 ugers interval. Du vil kunne se resultatet efter 2-3 mdr. 

Pris

Stamcelleaktivering øjenbryn:
Kr. 750,00

Stamcelleaktivering lille område:
Kr. 1.100,00

Stamcelleaktivering stort område:
Kr. 1.800,00

Prisen er inkl. 1 behandling.

(For øvrige ønsker eller områder kontakt Art by Nikka på telefon: 93 91 94 51 eller info@abnikka.dk).

HVAD ER STAMCELLE AKTIVERENDE BEHANDLING?

Stamcelle aktiverende behandling er en teknik, der stimulerer dine egne hår til at vokse igen. I hver hårsæk findes der stamceller. Selv der, hvor der ikke er noget hår, eller hvor der ikke engang er en hårsæk, er der stamceller. 

Proceduren foregår på den måde, at vi indsætter en meget lille nål i hver hårsæk. Du vil ikke kunne mærke dette, da nålen kun måler 0,3 mm, og udelukkende trænger ind i hårsækken og ikke direkte i huden. Dette er en effektiv hårtab behandling, der forbedres yderligere, når der samtidig anvendes en hårvækst skabende faktor. Det er for eksempel specielle peptider, der aktiverer dine egne stamceller. Vi har alle naturlige peptider i vores hud. De peptider, vi bruger, kommer dog ikke fra mennesker. Det er sikre og milde ingredienser, der hverken er skadelige produkter for din hud eller dit helbred. 

Tab af hår hos kvinder og mænd

Mange forbinder nok hårtab med mænd, men tab af hår på hovedet kan ramme alle. Tab af hår hos kvinder er ikke ualmindeligt, men dog mindre udbredt end tab af hår hos mænd. Det kan være vanskeligt at stoppe hårtab, da årsagerne til tabet kan være mange. Normalt er hårtab meget individuelt. På samme måde er det også meget individuelt, hvor tabet forekommer på hovedet. Nogle oplever at få høje tindinger, mens andre får tyndere hår på issen. 

Uanset om dit tab viser sig i form af høje tindinger, måne hår eller tyndt hår er stamcellebehandling af håret en effektiv måde at genvinde dit hår på. Almindeligt hårtabs behandling giver ikke store resultater. Derfor er stamcellebehandlingen helt fantastisk. Vi behandler både høje tindinger hos kvinder, måne hår hos mænd og meget mere.

Behandling af hårtab og resultater

Med den stamcelleaktiverende behandling vil helt nye hår vokse frem på dit hoved. Hårene er meget fine, derfor opnår du det bedste resultat ved at anvende hjemmeplejeprodukter i dit hår. Serummet Hair Rescue stimulerer håret, så du får fylde og pigment i de nye hårstrå. Det bør du bruge hver dag, for at opnå det bedste resultat. Hair Rescue består af 100% planteekstrakter, der medvirker til at forlænge hårsækkenes vækst. På den måde får du mere vitalitet i håret, det bliver stærkere, farven bliver kraftigere og hårene bliver tykkere.   

De to behandlinger fungerer i samspil med hinanden. Stamcellebehandlingen skaber helt nye hår, som serummet dernæst plejer i dybden, så hårene vokser sig længere, bliver kraftigere og får mere pigment. Serummet fortsætter derfor den vækst, som stamcelle aktiveringen igangsætter. Det er dog vigtigt, at du anvender serummet kontinuerligt efter stamcellebehandlingen. Ellers kan du risikere at komme tilbage til udgangspunktet. 

 

Behandlingen kræver 2-4 gange med 4-6 ugers interval. Du vil kunne se resultater efter allerede 2-3 mdr.