Fractional Needling

Fractional Needling er en special ansigtsbehandling og hudbehandling som primært anvendes i ansigtet, men også andre steder på kroppen, hvor huden har taget skade eller trænger til en opfriskning.

Vil du se flere billeder? Klik her

Har du brug for en tid?

Du kan booke direkte her. Find hurtigt og nemt den tid som passer dig.

Vi glæder os til at se dig.

Behandlingen:

Alle ved at små babyer har den blødeste, fineste og skønneste hud. Men med tiden udvikler vi os og huden forandres gennem livet i forskellige faser.

Teenage fasen kan give fedtet og uren hud, hvor andre faktorer som, tobak, sol, alkohol, graviditet og stress kan være med til at forandre vores hud.

I den sene aldringsfase forandres huden yderligere, typisk bliver de fine linjer til dybere rynker, pigmentpletter bliver tydeligere da huden bliver tyndere og dermed en anelse gennemsigtig.

Det skyldes at hyaluronsyren (fugtbinder som findes naturligt i kroppen) reduceres i hudens dybere lag, hvilket medføre at der sker forandringer i hudens overflade og ovennævnte symptomer kan forekomme.

Hos Art by Nikka benytter vi Ecuri Cosmetics, Fractional Needling, der via mange hundrede små nåle prikker i hudens overflade, som dermed skaber små punktblødninger under huden, der straks aktivere hudens egen ophelingsproces.

Behandlingen medfører en cellefornyelse som aktivere hudens egen regenereringsproces, for at reparer de ”skader” der er påført huden. Der frigives naturlige væksthormoner som booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen.

Denne proces er med til give dig en sundere, finere og blødere hud, der også vil være mere ensartet. Desuden vil huden samtidig producere nyt pigment, som vil eliminere eventuelle pigmentpletter og misfarvninger fra sol, tobak, ar og strækmærker.

 

Fractional Needling kan anbefales til følgende:

  • Slap og tør hud
  • Acne
  • Strækmærker og ar
  • Pigment
  • Solskadet hud
  • Ryger hud
  • Rynker og linjeforandring
  • Store porer
  • Fedtet og uren hud

Pris

Hele ansigtet:
995,00 kr.

Halvt ansigt:
595,00 kr.

Mindre område:
395,00 kr.

For vedvarende effekt anbefales behandling ca. hver 4 uge.

Behandling ca. 15-60 min.

(For yderligere information eller spørgsmål, Art by Nikka på telefon: 93 91 94 51 eller mail@abnikka.dk)