SIDSTE NYT

Black and white - Photograph

🎈NYE ANSIGTER HOS ART BY NIKKA 🎈

Glæd dig til at møde vores 3 nye skønne piger 😍  Katrine (venstre i billedet) er uddannet kosmetisk sygeplejerske. Hende vil i møde primært i vores klinik i Herning, men har også enkelte dage i Silkeborg. Pernille (midt i billedet) er uddannet kosmetolog. Hende vil i møde primært i vores klinik i Herning, men har også enkelte dage i Silkeborg. Jeanet (højre i billedet) er uddannet kosmetisk sygeplejerske. Hende vil i møde i vores klinik i Silkeborg. 
Vi håber i vil tage godt i mod dem alle🙏🏻 De glæder sig i hvert fald til at tage godt imod dig ✨ 
De bedste hilsener, Art By Nikka teamet

Se med her hvordan vi udføre vores Fire & Ice 

Som noget helt nyt, har vi lavet et nyt koncept for vores ansigtsbehandlinger, for at du opnår det bedste resultat og kan få den optimale behandling til dine hudproblemer.

Alle hudtyper er forskellige og kræver derfor forskellige behandlinger, alt efter hvilket problem, eller skader din hud har. Derfor mener vi det er vigtigt at kunne skifte mellem ansigtsbehandlingerne, da det giver de aller bedste resultater.

 

POPULÆRE BEHANDLINGER

Botox

Fillers

Ansigts behandling

Laser behandling

Permanent makeup

NYESTE PRODUKTER

Booking

Vi gør meget ud af at give dig den optimale rådgivning, så du føler dig tryg og grundigt vejledt i forhold til netop din ønskede behandling.

Har du spørgsmål?