Fjernelse af tatovering – med Pico laser

Det anslås at der ca. er 600.000 danskere – svarende til ca. 15%, der har en eller flere tatoveringer. Hver 3 som har en en tatovering, fortryder og ønsker at få fjernet deres tatoveringer igen!

Er du én af dem som er blevet træt af din tatovering eller din gamle permanente makeup? Så kan vi hjælpe dig med at få den fjernet på en skånsom og sikker måde. Vi anvender Pico laser, som er den bedste og mest effektive teknologi indenfor laser tattoo-removal. Desuden skaber Pico laser mindre traume i huden, og smerten er væsentlig mindre end andre lasere, da vi anvender Cryo luftkøler som lindre ubehaget, både før, under og efter behandlingen. 

Vil du se flere billeder? Klik her

Har du brug for en tid?

Du kan booke direkte her. Find hurtigt og nemt den tid som passer dig.

Vi glæder os til at se dig.

Få fjernet din tatovering med Pico laser 

Flere og flere danskere vælger at lade sig tatovere og det er idag blevet meget normalt og socialt acceptabelt at have tatoveringer. Det betyder også, at flere fortryder deres valg af tatovering. Vi kan hjælpe dig med at spole tiden tilbage og fjerne dine uønskede tatoveringer ved hjælp af laserbehandlinger.

Laserbehandlingen anvendes også til at fjerne permanent makeup – ønsker du for eksempel at få fjernet tatoverede øjenbryn, eyeliner eller lipliner har vi stor erfaring med dette.

Sådan foregår tattoo-removal

Vi benytter den nyeste teknologi indenfor Pico laser, som vores kosmetiske sygeplejerske anvender, til at fjerne din tatovering med. Pico laser arbejder i Pico-sekunder hvilket gør at den arbejder yderst effektivt. Det betyder, at du skal have færre behandlinger, og at du hurtigere kan se en effekt. Samtidig er Pico laseren mere skånsom og gør ingen skade på det omkringliggende væv.

Pico laseren udsender lys med et justeret antal bølgelængder afhængig af hvilken farve din tatovering har. Energien og varmen opbryder og ødelægger farvemolekylet i tatoveringen uden at påvirke det omkringlæggende væv. Farvepartiklerne bliver herefter absorberet og udskilt gennem kroppens naturlige forsvarsmekanismer. Det betyder, at tatoveringen forsvinder gradvist og at behandlingerne vil være adskilt af korte perioder til hvile for huden.

Gør det ondt?

Du vil blive bedøvet forud for behandlingen, hvor vi påføre bedøvelsescreme på det område som skal behandles i 30-45 min. Bedøvelsescremen bedøver hudens overflade, hvilket gør at smerten og varmen fra laseren minimeres. Ud over bedøvelsescreme benytter vi Cryo køleteknik, som er en ekstern køleenhed, som anvendes før, under og efter behandlingen. Cryo køleren puster kold luft ud på huden overflade, hvilket minimere smerten betragteligt.

Fordele ved Pico laser

  • Færre behandlinger
  • Mindre traume i huden
  • Hurtigere regenerering af huden
  • Hurtig behandling
  • Maksimal effekt

Efter 4-6 uger er du klar til din næste behandling. Vi aftaler en ny tid fra gang til gang.

Hvor mange behandlinger, der skal til at fjerne en tatovering, afhænger af flere forskellige faktorer: Tatoveringen, hvilke pigmenter tatovøren har anvendt, hvor dybt i huden pigmentet ligger og patientens hudtype.

Efter behandlingen

Efter behandlingen bliver det behandlede område smurt ind i salve og afhængig af område pakket ind i en bandage. Er der tale om et stort område kan du eventuelt bruge en ispose til at lindre med efter behandlingen.

Efter hver behandling vil du få den nødvendige information om, hvordan du skal behandle din tatovering i de 4-6 uger, der går frem til næste behandling.

Det er vigtigt, at det behandlede område ikke bliver udsat for direkte sollys i op til 4 uger. Skal du ud i solen skal det behandlede område smøres ind i solcreme med faktor 50+.

  • Bandages beholdes på i max. 3 timer
  • Gå ikke i bad før dagen efter
  • Næste behandling foretages efter 4-6 uger
  • Ingen sol, klorvand eller dampbad i dagene efter behandlingerne

Priser

Når du skal have laser fjernet en tatovering er prisen afhængig af størrelsen på den tatovering, som du ønsker at få fjernet.

Vi udregner prisen efter cm2. – Se nedenstående model og hvordan du beregner din pris.

2 cm2: Kr. 400

2-4 cm2: Kr. 500

4-10 cm2: Kr. 700

10-30 cm2: Kr. 950

30-60 cm2: Kr. 1.200

60-100 cm2: Kr. 1.500

600 kr. Fjernelse af gammel permanent makeup

Større områder, hel ryg, hel arm eller ben og lign., ring for pris

(For øvrige ønsker eller områder kontakt Art by Nikka på telefon: 

93919451 eller info@abnikka.dk).

Opnå rabat ved køb af klippekort til 4 eller 8 behandlinger

Beregn størrelsen af tatovering

Når du skal have laser fjernet en tatovering er prisen afhængig af størrelsen på den tatovering, som du ønsker at få fjernet.

Beregner:

Eks. 3 x 2 cm.= 6 cm2.

Se billede eks.

Pris: 700 kr.

Tattoo - Temporary tattoo

Eks. 7 x 6 cm.= 42 cm2

Pris: 1.200 kr.

Se billede eks.

Tattoo - Temporary tattoo