Fjernelse af tatovering – med Pico laser

Er du blevet træt af din tatovering eller din gamle permanente makeup? Så kan vi hjælpe dig med at få den fjernet på en skånsom og sikker måde. Vi anvender Pico laser, som er den bedste og mest effektive teknologi indenfor laser tattoo-removal. Desuden skaber Pico laser mindre traume i huden, og smerten er væsentlig mindre end andre lasere.

Vil du se flere billeder? Klik her

Har du brug for en tid?

Du kan booke direkte her. Find hurtigt og nemt den tid som passer dig.

Vi glæder os til at se dig.

Få fjernet din tatovering med Pico laser 

Flere og flere danskere vælger at lade sig tatovere og det er idag blevet meget normalt og socialt acceptabelt at have tatoveringer. Det betyder også, at flere fortryder deres valg af tatovering. Vi kan hjælpe dig med at spole tiden tilbage og fjerne dine uønskede tatoveringer ved hjælp af laserbehandlinger.

Laserbehandlingen anvendes også til at fjerne permanent makeup – ønsker du for eksempel at få fjernet tatoverede øjenbryn, eyeliner eller lipliner har vi stor erfaring med dette.

Sådan foregår tattoo-removal

Vi benytter den nyeste teknologi indenfor Pico laser, som vores kosmetiske sygeplejerske anvender, til at fjerne din tatovering med. Pico laser arbejder i Pico-sekunder hvilket gør at den arbejder yderst effektivt. Det betyder, at du skal have færre behandlinger, og at du hurtigere kan se en effekt. Samtidig er Pico laseren mere skånsom og gør ingen skade på det omkringliggende væv.

Pico laseren udsender lys med et justeret antal bølgelængder afhængig af hvilken farve din tatovering har. Energien og varmen opbryder og ødelægger farvemolekylet i tatoveringen uden at påvirke det omkringlæggende væv. Farvepartiklerne bliver herefter absorberet og udskilt gennem kroppens naturlige forsvarsmekanismer. Det betyder, at tatoveringen forsvinder gradvist og at behandlingerne vil være adskilt af korte perioder til hvile for huden.

Fordele ved Pico laser

  • Færre behandlinger
  • Mindre traume i huden
  • Hurtigere regenerering af huden
  • Hurtig behandling
  • Maksimal effekt

Efter 4-6 uger er du klar til din næste behandling. Vi aftaler en ny tid fra gang til gang.

Hvor mange behandlinger, der skal til at fjerne en tatovering, afhænger af flere forskellige faktorer: Tatoveringen, hvilke pigmenter tatovøren har anvendt, hvor dybt i huden pigmentet ligger og patientens hudtype.

Efter behandlingen

Efter behandlingen bliver det behandlede område smurt ind i salve og afhængig af område pakket ind i en bandage. Er der tale om et stort område kan du eventuelt bruge en ispose til at lindre med efter behandlingen.

Efter hver behandling vil du få den nødvendige information om, hvordan du skal behandle din tatovering i de 4-6 uger, der går frem til næste behandling.

Det er vigtigt, at det behandlede område ikke bliver udsat for direkte sollys i op til 4 uger. Skal du ud i solen skal det behandlede område smøres ind i solcreme med faktor 50+.

  • Bandages beholdes på i max. 3 timer
  • Gå ikke i bad før dagen efter
  • Næste behandling foretages efter 4-6 uger
  • Ingen sol, klorvand eller dampbad i dagene efter behandlingerne

Priser

Når du skal have laser fjernet en tatovering er prisen afhængig af størrelsen på den tatovering, som du ønsker at få fjernet.

Max 3×3 cm.:
Kr. 450,00

Max 8×8 cm.:
Kr. 700,00

Max 12×12 cm.:
Kr. 900,00

Større end 12×12 cm.:
Ring for pris