FJERNELSE AF PIGMENTPLETTER.

FJERNELSE AF PIGMENTPLETTER.

HVAD ER PIGMENTPLETTER?

Sol eksponering, vejr og vind, samt alder slider på huden. Huden kan reagere herpå ved at danne mørke plamager. Øvrige årsager til forandringer i huden forårsages af stress, graviditet, samt eventuelle livskriser.
Disse forandringer i huden kaldes pigmentpletter og forekommer i mild eller højere grad. Uanset årsag er det meget generende at være plaget af uønskede forandringer i huden.

BEHANDLING AF PIGMENTPLETTER MED LASER.

Der er heldigvis hjælp at hente. Vi kan behandle og fjerne pigmentpletter med laserbehandling over alt på kroppen uanset om du har en lys, gylden eller mørk hudtype.

DE PIGMENTPLETTER KAN BEHANDLES SIKKERT OG EFFEKTIVT ER:

  • Solar lentigines /alderdomspletter/leverpletter
  • Fregner
  • Solskader – pigmentpletter som er dannet efter eksponering af sol.
  • Hormonelt betinget pigmentering, som melasma, hyperpigmentering, chlosmata kan fjernes midlertidigt med laser, men de kan komme igen ved hormonelle forandringer.
  • Skønhedspletter kan, afhængig af deres dybde, behandles.

Før behandling af skønhedspletter skal der bestilles en forundersøgelse hos vores sygeplejerske Ninna Nygaard, hvor der tages stilling til om pletten kan fjernes sikkert. Behandlingen kan ske lige efter forundersøgelsen.

 

 

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Behandlingen er meget skånsom og foregår ved brug af Q-Switched YAG-laser, der er den bedst testede og mest effektive laser på marked. YAG-laseren virker ved at skabe en usynlig laserstråle med en bølgelængde på 532-1064 nm, høj energi. Lyset pulserer med korte intervaller på 3-7 nanosekunder.
Energien optages af melaninen i melocytterne, i de generende pigmentpletter, og omdannes til varme. Varmen ødelægger pigmentet og pigmentet bliver absorberet og udskilt gennem kroppens naturlige forsvarsmekanismer. Det betyder at pigmentet forsvinder gradvist.

For at opnå det fulde udbytte af behandling skal man undgå sol gerne 4 uger før behandling og anvende solfaktor 50+ mens behandlingen står på. Efterfølgende anbefales det at fortsætte med at anvende solbeskyttende behandling, for at beskytte huden mod de skadelige UV-stråler.

MULIGE BIVIRKNINGER

Behandlingen kan give en brændende fornemmelse og rødmen i huden svarende til den effekt, man får af for meget sol.
Hævelse kan i sjældne tilfælde forekomme 1 til 2 dage efter behandling. Et let snavset udseende området kan forekomme 1-2 dage efter behandlingen, grundet overfladisk pigmentering. Denne pigmentering vil forsvinde naturligt af i løbet af 3 til 14 dage.

Før du beslutter dig for en behandling, gennemgår vi naturligvis hele forløbet på klinikken, så du kan føle dig tryg hele vejen i gennem.

Priser:

  • Næse/lille område: Kr. 500,00
  • Pande/kinder: Kr. 900,00
  • Hals/bryst: Kr. 1.500,00
  • Hele ansigtet: Kr. 1.700,00
  • Hele ansigtet + hænder og bryst: Kr. 2.500,00

Prisen er inkl. 1 behandling.