FILLERS

FILLERS

JUVÉDERM og Belotero FILLERS 

Du kan få færre rynker, flotte læber og mere volumen i ansigtet med ikke-permanente fillers.

BEHANDLING MED IKKE-PERMANENTE FILLERS

Med alderen reduceres mængden af naturlig hyaluronsyre i huden, hvilket betyder, at huden bliver slappere. Rynker, linjer og folder vil blive mere synlige og med tiden dybere.

Vi kan genopbygge den tabte volumen i ansigtet ved at skabe fylde i kinder, hage, læber, markering af kæbekant eller mundvige.

HVAD ER EN IKKE-PERMANENT FILLER?

En ikke-permanent filler er en krystalklar gele bestående af stabiliseret hyaluronsyre, der forekommer naturligt i kroppen og eksisterer i alle levende organismer.
Hyaluronsyren kan injiceres i hudens øverste lag samt i læberne. Geleen integreres med det omgivende væv, giver ny volumen i huden og gør huden mere spændstig. Hyaluronsyre har en unik evne til at binde vand til sig og dermed udvide vævet med en udglattende, vitaliserende effekt samt give fylde.

TYPER AF FILLERS

Der findes mange forskellige typer ikke-permanente fillers. De adskiller sig ved geleens viskositet og hvorvidt, der er tilsat andet end hyaluronsyre.

Jo nyere produkterne er på markedet, desto renere er de. Det er årsagen til, at vi arbejder med Juvéderm og Belotero – det nyeste produkt blandt verdens førende filler-mærker.

Vi har erfaret, at Juvéderm og Belotero produkter har lidt længere holdbarhed, end de øvrige fillers på markedet. Samtidig er produkterne renere, og der dannes derfor færre kugler end ved brug af andre produkter.

OMRÅDER:

LÆBERNE

Sensuelle, sanselige læber og høje markante kindben er med til at skabe et harmonisk ansigt. Vi kan fremhæve læberne ved at lægge fylde langs læbekanten, eller vi kan lægge filler dybere i læberne, så hele området får større fylde. Vi kan også forme dine mundvige, så du får et gladere udtryk. Eller vi kan reducere de fine rynker omkring munden og skabe en mere defineret amorbue.

Ønsker du blot et diskret resultat kan en filler-behandling med mindre mængde produkt give dine læber et mere ungdommeligt udseende.

MELLEM NÆSE OG MUND
Filler fjerner eller reducerer rynker mellem næse og mund. Behandlingen giver et friskere og yngre udseende, uden at det vil bemærkes, at noget er injiceret i din hud.

FLOTTE KINDBEN

Filler kan fremhæve dine kindben og give dig en smuk karakter i ansigtet. Samtidig er denne behandling den mest effektive mod rynker i den nederste del af ansigtet, da det giver et stærkt løft og på denne måde udglatter linjerne.

SMILERYNKER I MUNDVIGEN

Smilerynker kendetegner en person, der har smilet meget og virker derfor charmerende. Dog kan det være generende at have dybe rynker, selv ved et smil. Vi kan give dig et yngre look og reducere de dybe rynker med filler.

RANDER UNDER ØJNENE

Med alderen bliver fedtvævet omkring øjnene reduceret og ansigtet synker lidt sammen. Det kan vise sig som mørke rander under øjnene eller rander et stykke ned af kinden.
Vi kan genskabe fylden omkring dine øjne med Fillers. Filler-produktet meget præcist i dine fordybninger, og dermed løftes huden op i niveau med den omkringliggende hud. Det skaber et flot ensartet og ungdommeligt resultat, hvor skyggevirkningen og mørke rander forsvinder. Effekten kan ses med det samme efter behandlingen.

 

RYNKER OM MUNDEN

Rynker over munden kaldes også ”rygerynker” og forstærkes af de bevægelser, man foretager, når man ryger. Disse rynker giver ofte et stramt udtryk i ansigtet, og derfor vil en behandling med filler mildne ansigtets udseende væsentligt.

ANDRE RYNKER

Rynkebehandling med ikke-permanente fillers anvendes i nederste del af ansigtet.
Den bedste behandling mod rynker i den øverste halvdel af ansigtet udføres med Botox.

Kombination med filler og Botulinum Toksin giver ofte et optimalt resultat i forhold til reducering af rynker.

BEHANDLINGEN

Behandlingen kræver ingen særlig forberedelse. Behandlingen tager ca. 30 minutter afhængig af område, og resultatet ses med det samme.

Ved en indledende konsultation gennemgår vi dine specielle ønsker og sætter dig grundigt ind i hele forløbet.

Du kan forsætte din hverdag, hvor du slap umiddelbart efter behandlingen. Effekten er midlertidig og volumenen holder typisk 4-6 måneder.

EFFEKT AF BEHANDLINGEN

Effekten giver hele eller delvise udglatninger af furer og folder i huden. Resultatets holdbarhed varierer efter den enkelte persons hudstruktur og blodcirkulation. Effekten vil normalt aftage langsomt efter 4-6 måneder i læber og efter 6 måneder i øvrige områder.
2 uger efter behandlingen har filleren tilpasset sig i vævet, og først da er det muligt at påfylde med yderligere filler på samme sted.

Der findes få personer, som ikke er modtagelige for behandlingen, formentlig fordi de har antistoffer, der neutraliserer effekten.

EFTER BEHANDLING

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på filleren og fremstå moderat hævet, rød og øm. Denne reaktion forsvinder i løbet af et par dage. Der bør ikke anvendes nogen form for make-up de første 4 timer efter behandlingen.

BIVIRKNINGER

Da hyaluronsyre binder væske, vil behandlingen medføre en væsentlig hævelse i dagene efter. Der kan forekomme blå mærker og rødmen efter behandlingen, som vil forsvinde efter en uge. Forkølelsessår (herpes) kan reaktiveres af behandlingen, og enkelte kan få et bumselignende udbrud i det behandlede område. Hvis du har herpes, kan du tale med din læge om at indtage forebyggende medicin, inden du bliver behandlet med filler.

FORHOLDSREGELER

Det er et krav, at der er foretaget konsultation hos vores kosmetiske sygeplejerske, før behandling med filler foretages. Ved konsultationen vil vores kosmetiske sygeplejerske spørge ind til, hvilke ønsker, du har til behandlingen og informere dig om, hvordan behandlingen vil foregå. Der skal gå min. 48 timer fra konsultationen med vores sygeplejerske og til selve behandlingen. Konsultationen er alene et krav før din første behandling.

Behandling med filler gives ikke til gravide, ammende eller til patienter med kendt allergi overfor indholdsstoffer i geleens opløsning.

 

Priser:

Kr. 1.500,00 – 0,5 ml. Juvéderm/Belotero

Kr. 2.400,00 – 1 ml. Juvéderm/Belotero

Kr. 3.700,00 – 1,5 ml. Juvéderm/Belotero

Kr. 4.600,00 – 2,0 ml. Juvéderm/Belotero

Kr. 5.700,00 – 2,5 ml. Juvéderm/Belotero

Kr. 6.400,00 – 3,0 ml. Juvéderm/Belotero

(For øvrige ønsker eller mængde, kontakt os for information og pris. tlf. 93919451 eller mail@abnikka.dk)