Få en fillerbehandling i Herning

Kom dine mørke rander og rynker til livs med en Juvéderm eller Belotero fillerbehandling i Herning. Hos Art by Nikka kan du få genopbygget den tabte volumen i dit ansigt med fillers.

Få fillers i Herning

Læbefillers er en populær behandling, da det giver et friskt og ungdommeligt look. Dog er fillers ikke kun til at få større læber, men kan bruges til meget andet. 

Du kan bl.a. få fillers i dine kindben for at få flotte markeret kindben, få udglattet fine rynker, eller fillers under øjne for at komme de mørke rander til livs.

Ved behandling injiceres der små mængder af filler under huden i det ønskede område. Behandlingen varer ca. 30 minutter, og du kan fortsætte din dag efter. Det behandlede område holder mellem 4-6 måneder.

Få Belotero fillers i læberne i Herning

På klinikken i Herning tilbyder vi mange forskellige behandlinger, herunder forskellige filler behandlinger. Vi tilbyder Juvéderm- eller Beloterobehandlinger, for de er de nyeste, reneste og førende filler-mærker på markedet. 

Bor du i Herning og omegn, så skal du ikke længere køre til vores klinik i Silkeborg for at få dit ønskede resultat.

Vores skønhedsklinik i Herning består af kosmetologer, kosmetiske sygeplejersker og en tilknyttet læge. Vi følger dig før behandlingen og igennem helingsprocessen, så du er sikret en professionel behandling.