Effektiv rynkebehandling med Botox / Azzalure

Botox behandling er en medicinsk muskelafslappende behandling, hvor der med en meget tynd nål injiceres stoffet Botulinum Toxin i de dynamiske ansigtsrynker – altså de rynker, der forårsages af muskelsammentrækninger.

En injektion med Botulinum toxin forhindrer musklerne i at trække sig sammen og give folder i f.eks. panden, mellem brynene eller omkring øjnene. På den måde udglattes huden og forhindrer samtidig i høj grad dannelse af nye rynker.

Behandlingen fåes hos:
Silkeborg  |  Herning

Vil du se flere billeder? Klik her

Har du brug for en tid?

Du kan booke direkte her. Find hurtigt og nemt den tid som passer dig.

Vi glæder os til at se dig.

Sådan virker Botulinum Toxin 

Grunden til at botox er blevet så populært og udbredt skyldes blandt andet, at det er en hurtig og forholdsvis smertefri behandling med garanteret effekt. Du skal ikke være bange for at ende med et mimik-fattigt ansigt – når behandlingen foretages korrekt og med de rigtige mængder af Botox vil du blot blive et friskere version af dig selv. For os er det vigtigt at skabe et resultat, der er naturligt med Botox.

Botox-behandlingen foretages af vores kosmetiske sygeplejerske, der med en meget fin nål injicerer små mængder af produktet Botulinum Toxin i de fine ansigtsmuskler. Det forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerver og muskler, som får musklerne til at slappe af. Når musklerne slapper af, vil huden automatisk udglattes og rynker og fine linjer mindskes.

Effekten indtræder langsomt efter 3-8 dage. Virkningen af produktet holder mellem 3–6 måneder. Effekten vil langsomt aftage efter de 3-6 måneder, hvorefter mange vil gentage behandlingen.

Hvis virkningen ikke er tilstrækkelig, eller hvis der er uhensigtsmæssig asymmetri, vil der foretages en ”touch up”-behandling efter 14 dage. Oftest giver behandlingen en flot og tydelig reduktion i de dynamiske rynker.

Effekten kan variere fra person til person. Nogle skal have større mængder af toksin end andre for at opnå en effekt. Ligeledes findes der få personer, som ikke er modtagelige for behandlingen, formentlig fordi de har antistoffer, der neutraliserer toksinets effekt.

Stoffet Botulinum toxin er renset for bakterier og er igennem 25 år blevet anvendt til kosmetiske behandlinger og behandling af svedtendens.

Botox behandling mod bekymringsrynkerne (mellem brynene)

Bekymringsrynkerne er de lodrette rynker eller linjer, der sidder mellem brynene. Dette område er særligt udsat, fordi vi aktiverer denne muskel, når vi for eksempel sidder foran computeren, misser mod solen eller kigger på vores mobiltelefon. Når musklen aktiveres ofte vil den naturligt blive stærkere og derved skabe furer i huden.

Mange ønsker at få udglattet bekymringsrynkerne med botox, da de kan få en til at se sur, trist, eller – som ordet siger – bekymret ud.

Med Botox kan vi fjerne smilerynkerne / kragetæerne 

At have smilerynker ved øjnene kan have sin charme. Nogle forbinder dog mere smilerynkerne med alderdomstegn, hvilket bestemt ikke giver meget at smile af. Er du en af dem, kan en behandling med botox hjælpe med at mindske de små fine linjer ved siden af øjnene og give dig et friskere look.

Mange oplever, at de med tiden får flere og flere smilerynker ved øjnene og især hvis du er én af dem, der smiler meget med øjnene vil din ansigtsmuskulatur i dette område være særligt stærk. Med botox får vi de muskler, der er årsag til de mange små sammentrækninger, til at slappe af og huden vil dermed blive udglattet.

Få udglattet panderynkerne med Botox

Panderynkerne er nogle af de mest almindelige rynker og samtidigt er de også de mest synlige rynker idet de er placeret helt centralt i ansigtet. Derfor ønsker mange at få udglattet eller fjernet panderynkerne med Botox.

Mange vælger i forbindelse med behandling af panderynker, at få foretaget et brynløft med botox. Det vil få dig til at se friskere, gladere og yngre ud, samtidig med at det forhindrer panden i at ‘falde ned’  i forbindelse med behandlingen af panderynkerne.

Efter din behandling med Botox

Efter behandling med Botulinum toxin er det vigtigt, at der ikke masseres eller trykkes på det behandlede område i de første 4 timer, så toksinet ikke spredes til andre muskler end de tilsigtede. Vi anbefaler, at du ikke ligger ned de første 4 timer efter behandlingen. Du må desuden ikke dyrke hård motion i 1 døgn efter behandlingen.

Botox bivirkninger

Ved behandling med Botulinum toxin kan der optræde mindre forbigående gener i relation til selve injektionerne. Der kan i nogle tilfælde opleves let rødme, hævelse, blå mærker og kløe.

Øvrige bivirkninger er sjældne. Få kan opleve hovedpine de første par dage, og meget sjældent ses kortvarige, lette influenzalignende symptomer.

Alvorlige allergiske reaktioner ses i yderst sjældne tilfælde og der er ingen senfølger.

Konsultation inden din Botox behandling

Det er et krav at blive konsulteret af klinikkens ansvarlige hudlæge minimum 48 timer før din behandling. Konsultationen er alene et krav før din første behandling. Ved efterfølgende behandlinger kan du konsulteres og behandles af vores kosmetiske sygeplejerske.

Ved konsultationen vil hudlægen og sygeplejersken analysere dit ansigt og tilrettelægge behandlingen ud fra dine ønsker. Du bliver mundtligt og skriftligt informeret om, hvordan behandlingen virker og hvilke bivirkninger, der kan opstå ved behandlingen.

Forholdsregler i forbindelse med Botox

Vi udfører ikke Botox behandling på gravide, ammende eller ved kendt allergi overfor indholdsstoffer i opløsningen (botulinum toxin, humant albumin, laktose, natrium succinate), eller hvis man har sjældne neuromuskulære sygdomme (f.eks. myasteni, eaton lamberts sygdom).

Hvis man indtager medicin af typerne aminoglykosider, penicillamin, kinin eller calciumblokkere kan effekten af Botulinum toxin forstærkes.

  Vi byder dagligt kunder fra Aarhus velkommen

  Vores kundegruppe er ikke kun fra de nærmeste byer omkring Silkeborg. 

  Vi byder derfor dagligt kunder fra Aarhus-området velkommen i klinikken. Det skyldes både vores priser på to og tre behandlinger er yderst konkurrencedygtige, men selvfølgelig også vores flotte resultater.

  Botox priser

  Prisen på din Botox behandling er afhængig af hvor mange områder du ønsker behandlet. Foruden de typiske områder kan du tilvælge tillægsområder:

  Områder: Smilerynker, pande, bekymringsrynke

  Kr. 1.500,00 – 1 område

  Kr. 2.300,00 – 2 områder

  Kr. 3.000,00 – 3 områder

  Tilvalg til område behandling: Øjenbrynsløft Kr. 550,00

  Tillægsområder

  Kr. 750,00 – Begge mundviger

  Kr. 650,00 – Gummysmile (Tandkødssmil)

  Kr. 600,00 – Rynker ved overlæbe

  Kr. 550,00 – Lipflip

  Kr. 800,00 – Øjenbrynsløft

  Kr. 2.000,00 – Tyggemuskel (masseter)

  Kr. 4.500,00 – Mod sved i armhuler

  Kr. 700,00 – Hage

  Kr. 1.500,00 – Halsmuskler

  Kr. 650,00 – Bunnylines (Næserynker)

  (For øvrige ønsker eller mængde, kontakt os for information og pris. tlf. 93919451 eller info@abnikka.dk)

  Botulinumtoksin
  Pande
  Art by Nikka - Botulinum toxin