Kom rynkerne til livs med en Botox behandling i Herning

Hos Art By Nikka i Herning kan du få dit ønskede look med Botulinum Toxin, bedre kendt som Botox. Vi reducerer dine rynker med en effektiv rynkebehandling.

Smuk hud med et naturligt resultat

De små smilerynker og den dybe bekymringsrynke er hudens naturlige aldring. Huden mister efterhånden sine elastiske evner, som vises som grove og fine rynker.

En behandling med Botox giver din hud sine elastiske egenskaber tilbage. Det behandlede område injiceres med Botox, som er et medicinsk muskelafslappende produkt, der forhindrer ansigtsmusklerne i at trække sig sammen. Huden udglattes og reducerer forekomsten af nye rynker.

Behandlingen er kort, og du kan se resultater efter 3 til 8 dage. Behandlingen vil begynde at aftage efter 3-6 måneder, hvor vi anbefaler at gentage behandlingen.

Rynkebehandlinger i Herning

Du kan blive behandlet med Botox i Herning, hvor vores skønhedsklinik ligger. Vi kan give dig den hud, du altid har drømt om. Dit ansigt vil se friskere og mere ungdommeligt ud, som også kan bidrage med en højere livskvalitet.

Det er et krav at blive konsulteret af klinikkens tilknyttet læge minimum 48 timer, inden første behandling. Ved efterfølgende behandlinger kan du behandles og konsulteres af vores kosmetiske sygeplejerske.

Vores skønhedsklinik i Herning består af specialuddannede og kompetente medarbejdere. Vi følger dig før behandlingen og igennem helingsprocessen, så du er sikret en professionel behandling hele vejen igennem.

Besøg vores klinik i Herning.