Luksus ansigtsbehandlinger til mænd og kvinder i Herning

Hos Art By Nikka i Herning kan vi give dig den hud, du drømmer om med vores effektive ansigtsbehandlinger. Vi har behandlinger, der kan minimere forekomsten af de mest hyppige hudproblemer, som efterlader dig med et ungdommeligt og naturligt resultat.

Ansigtsbehandlinger mod uren hud

Ikke alle stopper med at få akne, bumser og hudorme, når puberteten er slut. Har du uren hud, som du gerne vil til livs, så er vores Skin Jet og Fire & Ice behandlinger noget for dig.

Behandlingerne er dybderensende, hvor fokus er på at fjerne det døde hudceller, som fremmer produktionen af nye, sunde hudceller. 

Behandlingerne er også effektive mod Rosacea, cellulitis, pigmentering, reducering af fine rynker og genopbygning af en træt og skadet hud. Du vil kunne mærke, at din huds kvalitet bliver forbedret med behandlinger fra os.

Specielle ansigtsbehandlinger i Herning

Du kan se frem til en dag i forkælelsens tegn, når du besøger vores skønhedsklinik i Herning. Igennem konsultation og behandlinger hjælper vi dig med at få en sund og smuk hud.

Vores klinik består af kosmetologer, kosmetiske sygeplejersker og en tilknyttet læge. Hos os er du i trygge hænder, og vi sikrer dig en professionel behandling ved at følge dig igennem hele processen.

Foryngende ansigtsbehandlinger i Herning

Fractional Needling eller Hollywood Carbon Peeling er gode behandlinger til dig, som er på udkig efter en behandling, der minimere grov og træt hud.

Hollywood Carbon Peeling stimulerer din hud med laser, og Fractional Needling med hundredvis af små nåle. Du får en opstrammende ansigtsbehandling, der er dybderensende og aktiverer hudens egen helingsproces. 

Behandlingerne henvender sig specielt mod akne ar, grove porer og strækmærker. Hudens grovhed bliver minimeret, og din hud vil se sund og glødende ud igen.