Kropsterapi

Bækkenfejl skyldes forkert siddende eller stående stilling, og fordi mange mennesker i dag er “fanget” af skriveborde eller biler, bliver hofteskålen og korsbenet ofte ude af balance.

Når dette sker, vil kroppens vægt og de vibrationer, der overføres gennem benene, når man går, ikke være jævnt fordelt på begge sider af kroppen. Dette forårsager ofte smerter i lænden og balderne, som kan stråle ud til det ene eller begge ben. Men også smerter og hold i nakken samt knæsmerter kan skyldes et skævt siddende bækken.

I kropsterapien benytter jeg mig af alle de teknikker, jeg har i min “værktøjskasse” til at rette skelettet op – fra fødderne til hovedet – så der igen kommer balance i kroppen. Teknikkerne strækker sig fra blide ledmobiliseringsteknikker, fysiurgisk massage, bindevævsmassage, til kraniosakral terapi.

Behandlingen sammensættes ud fra de problematikker, du kommer med og er særdeles effektiv mod langt de fleste smerter i bevægeapparatet.

Som udgangspunkt skal smerterne være afhjulpet efter maksimalt 3 behandlinger.

Pris 45 min. 500 Kr.

Pris 60 min. 600 Kr.

Pris 90 min. 850 Kr.

Kan indeholde følgende behandlingsformer

Det er ikke så vigtigt, hvilken type behandling du vælger. Vi finder sammen ud af, hvad du har brug for, når du kommer i klinikken.

Vælg blot hvor lang tid, du ønsker behandling.

Kranio-sakral terapi

Kranio-sakral terapi er en behandlingsmetode designet til at fremme kroppens naturlige helingsproces gennem skånsom manipulation af kraniet, rygsøjlen og sakrale områder. Denne terapi fokuserer på at skabe balance i det kraniosakrale system, som omfatter kraniet, rygsøjlen og sakrale områder. 

Hvis man har spændingen i bindevævsmembranerne kan cerebrospinalvæsken ikke flyde frit og kan derfor ikke udføre sine opgaver optimalt. Vha. Kraniosakral terapi kan lindre disse spændinger og give kroppen et bedre udgangspunkt for at helbrede sig selv.

Gode behandlingsresultater ved bl.a.:

  • Hovedpine (herunder spændingshovedpine)
  • Nogle former for migræne
  • Spændinger i kroppen
  • Stress
  • Koncentrationsbesvær
  • Søvnproblemer
  • Følger efter piskesmæld
  • Svimmelhed

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående manuel behandlingsform, der hjælper og forebygger problemer i bevægeapparatet. Stramme muskler og sener løsnes og bliver mere smidige, myoser og mælkesyreophobninger fjernes, og blodcirkulationen øges, hvilket får kroppen til at fjerne affaldsstoffer.

Massage har også en positiv virkning på kroppens nervesystem og har derfor en afslappende, beroligende og stimulerende virkning. Massage er også gavnlig ved stress relaterede tilstande. Fysiurgisk massage kan også anvendes forebyggende for at holde musklerne smidige og mindske risikoen for skader – eller bare for at tage sig godt af dig selv og give dig selv en pause fra en hektisk hverdag.

Fysiurgisk massage har stor gavnlig effekt på problematikker som

  • Muskel- og ledsmerter
  • Spændingsrelateret hovedpine
  • Overbelastninger af muskulaturen
  • Lændeproblemer
  • Iskiassmerter
  • Skuldersmerter

Bindevævsmassage

Bindevæv findes under vores hud, i slimhinder, muskler, led og organer. Dens funktion er at støtte og forbinde andre væv i kroppen og at sikre tilførsel af næringsstoffer og affaldsbortskaffelse til andre væv i kroppen gennem de blodkar og lymfekar, den indeholder. Men både indre og ydre påvirkninger kan medføre, at koncentrationen af affaldsstoffer bliver større, end kroppen kan fjerne, og affaldsstofferne bliver i stedet lagret i bindevævet. 

Ophobningen af affaldsstoffer kan medføre, at bindevævet bliver stift, uelastisk og blødt, hvilket blandt andet kan give muskel- og ledsmerter, væskeophobning, cellulitis, hudproblemer og hovedpine. Ved bindevævsmassage øges blodgennemstrømningen til bindevævet, så celler får en større tilførsel af ilt og affaldsstoffer frigives og ledes ind i blodet og lymfesystemet. Afhængig af bindevævets tilstand kan en bindevævsmassage være lidt smertefuld. Til gengæld vil du efterfølgende tydeligt kunne både se og mærke en forandring i form af mere glød i huden og en følelse af afslappethed og lettelse.

Japansk lifting

Japansk lifting er en traditionel japansk ansigtsmassage, der sigter mod at forbedre hudens udseende, reducere synlige rynker samt give øget elasticitet, fasthed og glød. Denne skånsomme behandling stimulerer ansigtsmusklerne og forbedrer blodcirkulationen med en afslappende og beroligende virkning. Behandlingen påvirker positivt hele kroppen gennem stimuleringen af 24 akupunkturpunkter, der har indvirkning på kroppens energisystem, sind og organer. Teknikkerne reducerer stresshormoner, aktiverer kroppens energisystem og forbedrer kredsløbet, samtidig med at huden naturligt løftes og strammes op.

“Vores Japansk lifting behandling er ideel for dem, der søger et naturligt alternativ til kosmetiske procedurer. Den skånsomme teknik og afslappende effekt gør den velegnet til alle, der ønsker at reducere synlige rynker, opnå øget elasticitet og fasthed i huden samt opleve en generel beroligende virkning. Uanset om du ønsker at forynge din hud, reducere tegn på ældning eller blot forkæle dig selv med en afslappende behandling, er vores Japansk lifting den perfekte mulighed for at opnå en strålende og ungdommelig udstråling”