shutterstock_1700491264
Afspil video

Læber

Permanent makeup på læberne, er en behandling der giver en visuel forstørrelse af dine læber. Ved indfarvning af dine læber får du fornemmelsen af, at dine læber virker betydeligt større, men stadig bevarer det naturlige udseende.

Hos Art by Nikka har vi erfaret at, det ikke længere er moderne at lave den velkendte ”lipliner”, som nok er det de fleste forbinder med permanent makeup på læberne. Sådan gør vi ikke længere!

Før/efter billeder

Før behandling Efter behandling
Før behandling Efter behandling
Før behandling Efter behandling
Før behandling Efter behandling

Ofte stillede spørgsmål Nedenfor kan du læse mere om behandlingsmetoder, effekt og resultat.

Med læbepigmentering er det ikke kun muligt at få læberne til at synes større. Det er også muligt at dække ar, få læberne til at være mere symmetriske og selvfølgelig få en selvvalgt farve tilført læberne. Da slipper du også for at læbestiften forsvinder i løbet af dagen, eller den opgivende tanke om overhovedet at få den til at sidde på små læber og/eller mange ujævnheder. Med permanent makeup på læberne, er alt muligt. Ingen læber er umulige at lave det på. Vores behandlere rådgiver dig, så vi sammen finder den optimale løsning til dig, så du opnår præcis det look du ønsker.

Ved behandling skal du være opmærksom på flg.:

  • Det kræver 2 behandlinger med 4-6 ugers interval
  • Farven falmer gradvist, og det vil være nødvendigt med en ”retouch” efter 3-5 år
  • Særlig pleje inden og efter behandling
    Behandlingen er ikke forbundet med væsentlig smerte
  • Læberne vil været hævet i det første døgn efter behandlingen
  • Grundet skorpedannelse vil læberne fremstå meget kraftige i farven den første uge
  • Der skal tages forbehold for herpes virus

 

Vi anvender to forskellige teknikker, alt efter hvilken effekt du ønsker.

Den ultra naturlige metode til dig der ikke ønsker en stor forskel, men blot ønsker at få tilført lidt ekstra farve til dine farveløse læber. Her laves der en let læbekontur, og det er ikke muligt at ændre på den nuværende læbekant eller amorbue. Du opnår en ”lipsgloss” effekt og teknikken egner sig bedst, til læber der fra naturens side har lidt fylde og er relative symmetriske.

Ofte kan det være nødvendigt kun med 1 behandling.

Med denne metode er det muligt at ændre på størrelsen på dine nuværende læber, forbedre symmetrien og ændre på amorbuen. Her opnår du ”læbestift” effekt, og hvis læberne har mellemstørrelse eller større er det muligt at tilføre ombre effekt, hvor midten laves lysere. Her laves konturen skarp for at definere læbekanten mest muligt.